Motocross Reservedele

Når det kommer til at arbejde med motocross reservedele, er der visse vedligeholdelses- og udskiftningsopgaver, som du som en erfaren motocross-kører måske kan gøre selv, mens andre mere komplekse opgaver kræver professionel assistance.
Reparation af en motocross-motorcykel kræver et grundlæggende sæt værktøjer og nogle færdigheder inden for mekanik. Uanset om du står over for almindelige vedligeholdelsesopgaver eller mere komplekse reparationer, er det afgørende at have det rigtige udstyr ved hånden.

Når det kommer til værktøj, er skruenøgler og fastnøgler et must. En bred vifte af størrelser vil være nyttig til at håndtere de forskellige møtrikker og bolte på motorcyklen. Du skal også have et sæt skruetrækkere, både flade og stjerneformede, da forskellige skruer kræver forskellige typer værktøj. Hos Viborg MC Værksted sælger vi en række løsdele, som skruer,  kabler, filtre, tandhjul, bolte m.m. og gerne værktøj, specielt til at arbejde med reservedele, men vores største lager, er et utal af reservedele til KTM, Honda, Gas Gas, Yamaha, Kawasaki, Husqvarna med flere. Vi går op i, at alle vores reservedele skal være af bedste kvalitet og stadig til at betale. Alt hvad der er på webshoppen, bruger vores mekaniker også i det daglige.
Brug søgefunktionen til at finde den reservedel du lige mangler.

Nogle af de vigtigste motocross reservedele inkluderer følgende:

Motordele
Stempler
Krumtapaksel
Lejer
Ventiler
Tændrør
Olie- og luftfiltre
Transmission og koblingsdele
Kæde
Kædehjul
Koblingsplader
Gear
Suspensionssystem
Forgaffel
Bagdæmper
Affjedringskomponenter
Støddæmpere
Bremser
Bremseklodser
Bremsekalibre
Bremsevæske
Dæk og hjuldele
Dæk
Fælge
Eger
Slanger
Ramme og stel
Ramme
Stelkomponenter
Elektriske komponenter
Batteri
Tændingskomponenter
Ledninger og stik

Hos Viborg MC Værksted fører vi alle de reservedele, som du får brug for til motocross. Det vi ikke har, kan vi skaffe.
Brug søgefeltet til at finde dine reservedele eller kig i vores motocross reservedele.

 

HVILKE MOTOCROSS RESERVEDELE KAN MAN SKIFTE SELV

Når det kommer til at arbejde med motocross reservedele, er der visse vedligeholdelses- og udskiftningsopgaver, som du som en erfaren motocross-rytter måske kan gøre selv, mens andre mere komplekse opgaver kræver professionel assistance. Her er nogle typiske opgaver, og en grov opdeling af, hvad du sandsynligvis kan gøre selv, og hvad der kan kræve professionelt værktøj og ekspertise.

 • Olieskift
  Udskiftning af olie er en grundlæggende opgave, og mange motocross-ryttere gør det selv. Et beskidt eller tilstoppet oliefilter kan ikke effektivt fjerne partikler fra olien, hvilket kan føre til en øget risiko for slid og skader på motoren. Oliefilteret på en motorcykel består typisk af et filterelement, der er designet til at fjerne urenheder og partikler fra motorens smøreolie, som cirkulerer gennem motoren. Dette filterelement kan være lavet af forskellige materialer, såsom papir, syntetisk fiber eller metalnet, afhængigt af motorcyklens design og producentens specifikationer. Du skal dog følge producentens anbefalinger og bruge det rigtige oliefilter og olie. Du kan også vælge at lade Viborg MC Værksted udføre dette for dig.

 • Luftfilterudskiftning
  Udskiftning af luftfilteret er vigtigt for at opretholde optimal motorpræstation. Luftfilteret er placeret i luftindsugnings-systemet, som tillader luft at strømme ind i motoren. Luftfiltret forhindrer, at støv, snavs og andre partikler når motoren. Hvis disse partikler når motoren, kan de forårsage slitage på motorens indre komponenter og reducere motorens effektivitet og levetid. Et rent luftfilter tillader en jævn strøm af luft ind i motoren, hvilket er afgørende for forbrændingsprocessen.

 • Tændrør
  Skiftning af tændrør er normalt en enkel opgave, men du skal bruge det korrekte værktøj og følge producentens anbefalinger. Tændrør består af en isoleret elektrode, der er omgivet af et isolerende materiale. I midten af tændrøret er der en ledning, som genererer gnisten. Denne gnist springer mellem elektroden og jorden, som er selve motorblokken eller et andet jordpunkt, og tænder dermed brændstoffet.

 • Bremseklodser
  Udskiftning af bremseklodser er ofte en ligetil opgave, men du skal være omhyggelig med korrekt justering.
  Sinterbremseklodser har typisk en højere friktion og varmebestandighed sammenlignet med normale bremseklodser. Dette gør dem velegnede til hårde kørselsforhold, såsom sportscykler, offroad kørsel eller kørsel med tung belastning. På grund af deres høje metalindhold har sinterbremseklodser tendens til at slide mere på bremseskiverne sammenlignet med normale bremseklodser. Dette kan forårsage øget slid på bremseskiverne, men det kan også føre til længere levetid for bremseklodserne selv. Normale bremseklodser tilbyder generelt en mere jævn og forudsigelig bremseevne ved lave og moderate temperaturer. De har normalt en lidt lavere friktion og varmebestandighed sammenlignet med sinterbremseklodser. Normale bremseklodser har normalt mindre tilbøjelighed til at slide på bremseskiverne sammenlignet med sinterbremseklodser. De kan dog have en kortere levetid, især under hård kørsel. Valget mellem sinterbremseklodser og normale bremseklodser afhænger af kørestil, præferencer og kørselsforhold.

 • Dækudskiftning
  Hvis du har det rette udstyr, kan du normalt selv skifte dæk. Viborg MC Værksted kan også udføre dette for dig.

 • Kædejustering
  Du kan normalt justere kæden selv, men det er vigtigt at følge producentens specifikationer. Du kan også vælge at lade Viborg MC Værksted udføre dette for dig.Opgaver, der kan kræve professionel assistance: • Motorreparationer
  Motorreparationer, som f.eks. udskiftning af lejer, stempler eller krumtapaksel, kræver ofte specialværktøj og ekspertise.

 • Suspensionsservice
  Hvis du har brug for at reparere eller justere din affjedring, kræver det specialværktøj og uddannelse.

 • Elektriske problemer
  Hvis du oplever elektriske problemer eller behov for at erstatte ledninger, kan det være bedre at få professionel assistance.

 • Karburatorjusteringer
  Finjustering af karburatoren kan kræve specialværktøj og erfaring for at opnå optimal ydeevne.

 • Ramme- og stelreparationer
  Hvis rammen eller stellet er beskadiget, kan det kræve professionel reparation for at sikre sikkerheden og pålideligheden af din motorcykel

MOTOCROSS RESERVEDELE HOS VIBORG MC VÆRKSTED

Generelt er det vigtigt at følge producentens anbefalinger, bruge det rigtige værktøj og have en forståelse for dine egne færdigheder og grænser, når du arbejder med motocross reservedele. Hvis du er usikker, er det bedre at få professionel assistance for at undgå potentielle problemer og sikre en sikker køreoplevelse.

Viborg MC Værksted kan lave alle typer af reparationer, til alle typer af motocrosscykler. Ring for at høre mere.

Populære reservedelskategorier

Populære olie- og plejekategorier

Populære beklædningskategorier

MOTOCROSS RESERVEDELE

Indkøbskurv