Dirtbike

Vores mekaniker forklarer her, hvad forskellen på de forskellige dirtbikes er.
Ønsker du, at købe MX/DirtBike, så kontakt os. Vores mekaniker er professionel mx-mekaniker.

En dirtbike er en motorcykel, der er specielt designet til off-road kørsel. Derfor har en dirtbike særlige og unikke funktioner, der adskiller den fra gadekøretøjer. Afhængigt af kørestilen og terrænet, hvor motorcyklen skal bruges, samt typen af fører og deres færdigheder, findes der forskellige typer.

Motocross Bikes
Disse er designet til motocross-racing på lukkede baner med udfordrende terræn og hop.

Enduro Bikes
Enduro-motorcykler er alsidige og velegnede til lange afstande og forskellige terrænforhold, herunder skovstier og bjergkørsel.

Trail Bikes
Disse er mere afslappede off-road motorcykler, velegnede til trail-kørsel og rekreation i varieret terræn.

Adventure Bikes
Adventure-motorcykler er designet til lange ture på og uden for vejene, kombinerer ofte egenskaber fra enduro og touring motorcykler.

Dual-Sport Bikes
Disse er alsidige motorcykler, der kan bruges både på og uden for vejen og er velegnede til både daglig transport og let off-road kørsel.

Supermoto Bikes
Supermoto-motorcykler kombinerer elementer fra motocross, enduro og road racing, og de er velegnede til kørsel på både asfalt og let off-road.

Trial Bikes
Disse motorcykler er designet til trialsport, hvor rytteren navigerer gennem forhindringer på en teknisk bane.

Funbikes
Disse er ofte en mindre og mere let dirtbike designet til sjov og indlæring, som f.eks. Honda CRF-serien

HONDA CRF

Honda’s CRF-serie repræsenterer en imponerende linje af dirtbike motorcykler designet til at introducere begyndere og unge ryttere til spændingen ved off-road kørsel. I spidsen af denne dirtbike serie finder vi CRF50, en kompakt og let motorcykel, perfekt til dem, der træder ind i motorcykelverdenen. Med en lav sædehøjde og automatiske gear bliver kørsel en leg, der fremmer tillid og færdighedsopbygning. CRF110 og CRF125 træder ind i billedet med mere kraft og større størrelse, hvilket gør dem velegnede til dem, der ønsker en større udfordring.
Disse dirtbike er kendt for deres pålidelighed og robusthed, hvilket gør dem ideelle til kørsel og træning på stier, marker og terræn. Honda’s dedikation til at skabe motorcykler, der kombinerer læring med sjov, er tydelig i CRF-serien. Med deres evne til at tilpasse sig forskellige færdighedsniveauer og aldre udgør disse modeller en perfekt bro mellem begyndere og mere erfarne ryttere. Uanset om det er den legende CRF50, den kraftfulde CRF110 eller den alsidige CRF125, tilbyder Honda’s CRF-serie en indbydende og sjov introduktion til verden af dirtbike motorcykelkørsel.

Cross, Dirtbike, Pitbike. Honda, Crosser
Cross, Dirtbike, Pitbike. Honda, Crosser

HONDA CRFR

Honda’s  CRF250R og CRF450R er en avanceret crosser designet til mere erfarne off-road entusiaster. CRF250R kombinerer kraft og smidighed med sin 250 cc firetaktsmotor og lette chassis. En crosser skabt til at levere præstationer på højeste niveau på banerne. Og CRF450R leverer endnu mere styrke med sin 450 cc motor og avancerede affjedringssystemer, hvilket gør den til en velegnet crosser til dem, der søger intens off-road kørsel og konkurrence.

Både CRF250R og CRF450R bærer Honda’s tradition for pålidelighed og avanceret teknologi. Deres designs er optimeret til at tackle udfordrende terræn, og de leverer en enestående kombination af kontrol og kraft. Uanset om du er en erfaren rytter eller søger at hæve dit spil i crosser verdenen, repræsenterer CRF250R og CRF450R Honda’s engagement i at levere præstationsorienterede MX til entusiaster, der søger det næste niveau af spænding og teknologi på banerne.

MOTOCROSS reservedele

Indkøbskurv