Daytona Sliders

MC STØVLER TILBEHØR

Sliders er normalt lavet af et hårdt materiale og design til at beskytte mc støvler mod slid fra vejbanen, når en motorcyklist kommer langt ned i et sving i høj hastighed eller under track racing.

Sliders er ofte aftagelige og udskiftelige, så motorcyklister kan erstatte dem, når de slides ned. De kan fastgøres til mc støvler ved hjælp af velcro, skruer eller andre metoder, afhængigt af støvlernes design.

Sliders er en nem måde at undgå slid på de dyre mc støvler, selv ved almindelig kørsel, hvor man kan komme til at røre vejen med støvlernes snude.

 
Daytona MC Støvler

Fastgørelse af sliders med skruer er mere sikkert og holdbarts og kræver normalt værktøj for at installere eller udskifte dem. Dette kan være foretrukket af nogle motorcyklister, især dem, der deltager i racerløb og ønsker en mere stabil og sikker fastgørelse for at beskytte knæene og støvlerne under høje hastigheder.
Hvis du overvejer at installere eller udskifte sliders med skruer på dine Daytona støvler, er det vigtigt at følge producentens anvisninger og sikre, at skruerne er ordentligt spændt for at undgå potentielle problemer med beskadigede støvler eller risikoen for at skruerne løsner sig under kørslen.

TITANIUM FORSTÆRKET

Nogle Daytona sliders er udstyret med en keramisk forstærkning. Disse slidere ligner standard plastikslidere ved første øjekast, men det, der adskiller dem, er den indre keramiske belægning. Denne keramiske forstærkning betyder ikke kun mindre friktion, men også en betydelig forbedring af slidstyrken. Det giver dig en overlegen form for beskyttelse og ydeevne, uanset om du kører på en racerbane eller på vejene.

Daytona sliders i titanium er kendt for deres lette vægt og holdbarhed. Den glatte overflade forbedrer glideevnen og beskytter dine Daytona støvler mod slid. Titaniumslidere er et populært valg blandt motorcyklister, der ønsker beskyttelse og ydeevne uden at skulle bekymre sig om vægten af deres udstyr.

En af de fremragende egenskaber ved Daytona sliders er, hvor nemt de kan udskiftes. Uanset om du bruger keramiske, plastik- eller titaniumslidere, kan de skiftes hurtigt og uden besvær. Dette betyder, at du altid kan opretholde din beskyttelse og ydeevne på det højeste niveau. Nem udskiftning giver dig også frihed til at tilpasse dine sliders efter dine præferencer og behov. Uanset om du kører på vejene eller på racerbanen, er det afgørende at have sliders, der giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse dig forskellige kørselsforhold.

Indkøbskurv