Crosser

Her præsenterer vi en række imponerende funktioner fra Honda’s CRF-motorcykelserie, der kombinerer avanceret teknologi med en solid og læringsvenlig konstruktion. Blandt de fremragende dirtbike og crosser egenskaber finder du en justerbar gashåndtagsbegrænser, der giver mulighed for individuel hastighedsstyring og letter indlæringen for nye ryttere. Den robuste stålramme sikrer pålidelig håndtering af off-road udfordringer, mens det slidstærke karrosseri, herunder plastskærme og tank, er skabt til at modstå belastningen fra daglig brug. Disse funktioner kombineret med et stilfuldt design inspireret af professionelle motocross-cykler gør CRF-modellerne til en perfekt ledsager for enhver, der ønsker en pålidelig, lærerig og fornøjelig dirtbike og crosser oplevelse.

HONDA CRF50F

Nem, Nærmest vedligeholdelsesfri motor
Hvis der er én ting, du kan regne med med en Honda dirtbike, er det motoren. CRF50F’s Honda firetaktsmotor er kendt for sin pålidelighed. Det reducerer frustrationer og besværligheder og gør det sjovere generelt.

A
utomatisk kobling
Fordi der ikke er nogen koblingshåndtag at mestre, behøver nye dirtbikeførere ikke bekymre sig. Det gør CRF50F til det perfekte værktøj til at lære at skifte gear. Derudover har den tre gear.

Nøgle
En aftagelig nøgle hjælper med at sikre, at yngre kørere ikke kan køre uden voksenopsyn. Er lektierne tidligt færdige? Lad os tage ud at køre dirtbike!

Justerbar tophastighed
Indstil topfarten ved at dreje på en skrue. Det hjælper med at forhindre, at nye førere kører for hurtigt for tidligt, og giver dig mulighed for at tilpasse CRF50F’s motoreffekt til førerens færdighedsniveau.

Robust stålstel
Nye førere er hårde ved udstyret, især når de lige er begyndt. Derfor bruger CRF50F et solidt stålstel, der er konstrueret til at håndtere bump og buler ved crosser kørsel

Robust karrosseri
At lære at køre handler om – tja, læring. Og det kan være hårdt for en dirtbike. Derfor har vi gjort CRF50F endnu mere holdbar. Med plastskærme, tank og andre karrosseridele er den designet til at ignorere buler og skrammer. Og med styling inspireret af sine professionelle motocross-storebrødre ser CRF50F også ud som en mester.

 
Cross, Dirtbike, Pitbike. Honda, Crosser
Cross, Dirtbike, Pitbike. Honda, Crosser

HONDA CRF110f

Firetakts motor
CRF110F’s pålidelige firetakts enkeltcylindrede motor leverer fantastisk
præstation – perfekt til en bred vifte af ryttere, herunder begyndere. Og fordi det er en Honda, ved du, at det også er pålideligt.

Behagelig affjedring
CRF110F har masser af affjedring både foran og bagpå for en behagelig
kørsel.       

Automatisk kobling
Der er ingen koblingshåndtag, som nye kørere skal mestre, og det betyder ingen afbrydelser. Alt, hvad du behøver, er at skifte med foden.

Elektrisk starter
Tryk på en knap og kør – så nemt er det at komme i gang
på en CRF110F. Opstart er en leg, og trykknappen betyder, at der ikke er nogen forsinkelser, hvis en kører ved et uheld stopper motoren.

Nøglestart
Du bestemmer, hvem der kører, og hvornår, fordi du har
nøglerne. Er lektierne færdige? Godt – lad os køre!

Justerbar tophastighed
Indstil topfarten ved at dreje på en skrue. Det hjælper med at forhindre, at nye kørere kører for hurtigt, for tidligt og giver dig mulighed for at
tilpasse CRF110F’s effekt til førerens færdighedsniveau.

Reserve kickstarter

Selv hvis din dirtbike har et afladet batteri, kan du stadig komme i gang med CRF110F’s kickstarter. Den er nem for dig at bruge og hjælper med at sikre, at den sjove dag ikke stopper.

Brændstofindsprøjtning
Brændstofindsprøjtning betyder, at CRF110F starter straks, selv i koldt vejr. Det hjælper også til at reducere emissioner og forbedre ydeevnen og brændstofeffektiviteten.

Stålstel

Mindre erfarne ryttere er hårde ved udstyret, især når de lige er begyndt.
Derfor har vi givet CRF110F et kraftigt stålstel og svingarm, der er
konstrueret til at håndtere bump og huller ved dirtbike kørsel.

HONDA CRF125F

Pålidelig motor
CRF125F’s pålidelige firetakts enkeltcylindrede motor leverer toppræstation med stor effekt – perfekt til en række ryttere, herunder begyndere. Brændstofindsprøjtning gør den endnu bedre og mere effektiv.

PRO-LINK® REAR SUSPENSION
Med dette affjedringssystem opnår du bedre hjulkontrol og balance, mens du kører på din crosser.

Stærk manuel kobling
Den robuste Honda-kobling er holdbar og hjælper med hurtige gearskift.

Stålstel
Mindre erfarne ryttere er hårde ved udstyret, især når de lige er begyndt. Derfor har vi givet CRF125F et kraftigt stålstel og svingarm, der er konstrueret til at håndtere bump og huller ved crosser kørsel.

BIG-WHEEL version
Ønsker du noget lidt større? Tag et kig på vores CRF125F Big Wheel – den samme fantastiske dirtbike, men mere egnet til højere ryttere

Mønsterede greb
Præcis som hos de professionelle, har CRF125F mønstrede greb. Man kan lige så godt starte dem rigtigt!

Elektrisk starter
Trykknapstarten gør det nemmere at komme i gang under alle slags forhold, og dens effektive design tilføjer minimal vægt.

Nøglestartsystem
For ekstra sikkerhed giver nøglestartsystemet dig kontrol over, hvem der kan køre, og hvornår – vigtigt, hvis der er yngre ryttere i huset.

Forseglet batteri
Et vedligeholdelsesfrit forseglet batteri hjælper med at sikre, at din CRF125F er klar til at køre, når du er det

Cross, Dirtbike, Pitbike. Honda, Crosser

MOTOCROSS reservedele

Indkøbskurv